We take companies on a journey

We take companies 
on a journey

play
Plastiflex
huidige investering
R&D en innovatie

Plastiflex

Plastiflex verovert de healthcaremarkt met hun revolutionaire egaal verwarmde slangen. Een sterk staaltje product- en marktinnovatie en het resultaat van een duurzaam partnership op lange termijn.
bekijk investering
play
Aspel
huidige investering
globalisering

Aspel

3d investors investeerde stevig in de internationalisering van het Limburgse Aspel. Na enkele strategische overnames in België, greenfields in Mexico en Slovakije en een partnerschap in China, blijkt dat een waardevolle beslissing.
bekijk investering
play
Zenitel
huidige investering
R&D en innovatie

Zenitel

Zenitel keerde terug naar zijn kernactiviteiten. Van daaruit verruimden ze hun competenties. Nu trekken ze voluit de kaart van innovatie.

bekijk investering
Pauwels Consulting
huidige investering
buy & build

Pauwels Consulting

Met een strategie die organische groei en acquisities combineert, zorgen Pauwels Consulting en 3d investors samen voor exponentiële groei.

bekijk investering
3P
huidige investering
buy & build

3P

3P ontwikkelt software voor het beheer van overheidsopdrachten. Samen met 3d investors exploreren ze nieuwe markten.
bekijk investering
play
Audioprof Group International
tot 2019
globalisering

Audioprof Group International

In enkele jaren tijd groeide Apart Audio uit van een uit de hand gelopen passieproject tot een internationaal succesverhaal.
bekijk investering
Serax
tot 2017
buy & build

Serax

3d investors was tot 2017 meerderheidsaandeelhouder van Serax. Gedurende deze 7 jaar versterkte Serax zijn organisatie en groeide de bekendheid van het merk.
bekijk investering
Emerson & Cuming
tot 2012
globalisering

Emerson & Cuming

Van 2005 tot 2012 groeide Emerson & Cuming via internationalisering.
bekijk investering

Beursgenoteerde
investeringen

Ackermans & van Haaren is een gediversifieerde groep met activiteiten in zes kernsegmenten: Marinebouw & Infrastructuur (Deme), Private Banking, Vastgoed, Vrije tijd & Seniorenzorg, Energie & Resources en Ontwikkelingskapitaal. De groep concentreert zich op een beperkt aantal strategische participaties met een belangrijk groeipotentieel. Het AvH-aandeel maakt deel uit van de Bel20-index.

Investering sinds 1992 in Belfimas (de controlerende aandeelhouder van AvH)

Atenor is een vastgoedontwikkelaar gespecialiseerd in grootschalige stadsprojecten – kantoorgebouwen, multifunctionele en residentiële complexen – op uitzonderlijke locaties. Hun gebouwen zijn van een uitstekende technische en architectonische kwaliteit. Ze ontwikkelen projecten op toplocaties in België, Luxemburg, Roemenië en Hongarije. De vennootschap is genoteerd op Euronext Brussel.

Investering sinds 1997

Barco is een toonaangevend beeldverwerkend bedrijf dat netwerkvisualisatieproducten ontwerpt en ontwikkelt voor de entertainmentmarkten (bioscoop, venue & hospitality...), Enterprise (controlekamers, vergaderzalen) en Healthcare (diagnostische beeldvorming, chirurgie). De onderneming is actief in meer dan 90 landen. Barco is genoteerd op NYSE en Euronext Brussels en maakt deel uit van de TECH40-index.

Investering sinds 2013

KBC is een geïntegreerde bank- en verzekeringsgroep die zich richt op het bedienen van retail-, private banking-, kmo- en midcap-cliënten. Hun kernmarkten zijn België, Tsjechië, Slowakije, Hongarije en Bulgarije. De bank is ook actief in Ierland en, ter ondersteuning van zakelijke klanten uit de kernmarkten, in verschillende andere landen wereldwijd. Het KBC-aandeel maakt deel uit van de Bel20-index.

Investering sinds 1992

Telecolumbus is de op twee na grootste kabelexploitant van Duitsland. Telecolumbus levert televisie-, breedband- en telefoondiensten aan 1,7 miljoen huishoudens, voornamelijk in de oostelijke regio's van Duitsland. Het bedrijf heeft een dichter dan gemiddeld glasvezelnetwerk en een geavanceerde moderne voetafdruk en is daarom goed gepositioneerd om zijn klanten de beste breedbandsnelheden aan te bieden. De onderneming is sinds januari 2015 genoteerd op Xetra en Frankfurt.

Investering sinds beursintroductie, 2015
close