DSIT

Digital-native en snel groeiende leider in IT producten

DSIT is een online B2B- en B2C-distributeur van serverkasten en aanverwante artikelen, actief op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Vanuit haar vestiging in Almelo (Nederland) levert de onderneming haar producten en advies aan zowel professionele klanten (IT- en elektro-installateurs) als particulieren.

DSIT werd opgericht in 2008. Dankzij een ruim en evoluerend assortiment, klantgerichte aanpak en sterke online aanwezigheid is het bedrijf sindsdien uitgegroeid tot de grootste online leverancier van server- en patchkasten in de Benelux. De laatste jaren werd ook gebouwd aan een sterke positie in Duitsland met snel groeiende verkopen.

Na een intrede in het kapitaal in 2021 wil DSIT samen met 3d investors de komende jaren verder doorgroeien: enerzijds door een leidende rol te nemen in de groei van het online B2B kanaal, anderzijds via internationalisatie en een verdere uitbouw van haar Europese aanwezigheid.    Ondernemer Daniël Spijker: “De keuze voor 3d investors als lange termijnpartner is gebaseerd op hun ervaring en strategische inbreng, open investeringshorizon en persoonlijke fit met het team. Ook het hele voortraject verliep in die zin heel vlot en met veel wederzijds respect.” 

close