Over ons

Over ons

Onze fundamenten

3d investors is een familiebedrijf. Het werd in 1992 opgericht door de ondernemersfamilies Donck en Desimpel, actief in respectievelijk de zuivelindustrie en bouwmaterialen. Vanuit een trotse traditie van ondernemerschap kozen wij ervoor om een ruggensteun te bieden aan solide bedrijven met groeipotentieel. Daarbij vertrekken we steeds vanuit onze kernwaarden: ondernemerschap, empathie, integriteit, passie en wendbaarheid.

Intussen helpen we bedrijven al meer dan 30 jaar hun volle potentieel te benutten door groei te realiseren op lange termijn. 3d investors investeert duurzaam en zonder vooraf vastgesteld investeringsplafond in bedrijven die onze waarden delen. We engageren ons om uw bedrijf samen met u naar een volgend niveau te brengen.

3d investors is ook een toegewijde partner en langetermijnaandeelhouder van enkele zorgvuldig geselecteerde beursgenoteerde bedrijven. In deze organisaties zetelen we in de raad van bestuur, waar we van dichtbij betrokken zijn bij de besluitvorming.

In 2009 is 3d investors gestart met eigen projectontwikkeling onder de naam 3d real estate. Ook in deze activiteiten leggen we de focus op duurzaamheid en respect.

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in langetermijninvesteringen en vastgoedontwikkeling.

Wat ons kenmerkt

We zijn ondernemers. Geboren uit de samenwerking van twee ondernemersfamilies, Donck en Desimpel, zit het ondernemerschap in ons DNA. Ons brede netwerk, onze hands-on mentaliteit, korte communicatielijnen, ervaring en efficiëntie: we gooien alles in de strijd voor de bedrijven waarin we investeren. En we weten wat bedrijven succesvol maakt.

We zijn bouwers. We geloven in de ondernemers en bedrijfsleiders waarmee we investeren en ondersteunen hen. We helpen hen alles uit de kast te halen en hun visie waar te maken. Met veel ambitie, oog voor de bedrijfscultuur en gezond verstand maken wij het verschil.

We zijn anders. We gaan verder. We luisteren naar uw behoeften en bezorgdheden en willen helpen uw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Daarom engageren we ons als investeerder, partner en klankbord, waarbij we steeds denken en handelen op lange termijn.

Onze waarden

Onze waarden

Wij geloven in het belang van een solide basis. Daarom vertrekken we voor al onze investeringen vanuit onze vijf kernwaarden:

Ondernemerschap
Ons advies stamt steeds uit onze eigen traditie van ondernemerschap. Daarbij combineren we gezond verstand met een professionele aanpak.

Integriteit

We geloven niet in verborgen agenda’s. 3d investors staat voor een open en eerlijke communicatie. Betrouwbaarheid en bescheidenheid dragen we hoog in het vaandel.

Passie
Bedrijven helpen groeien, dat is onze passie. Ons team gaat daarom steeds actief en betrokken te werk, met een aanstekelijk enthousiasme en de vereiste professionaliteit.

Empathie
We zijn ervan overtuigd dat de juiste persoon op de juiste plaats het verschil maakt. Want bedrijven bouwen, dat doe je met mensen. De ondernemers waarmee we in zee gaan, behandelen we als onze gelijken. We ontzorgen hen en respecteren hun menselijke en familiale waarden.

Wendbaarheid
Elk bedrijf is anders. Daarom passen wij ons aan aan de ondernemer. We gaan altijd op zoek naar de juiste oplossing op maat van elke uitdaging en onderneming.

Frank Donck
Managing director
meer info
Hans Swinnen
Partner
meer info
Peter Verlinden
Partner Real Estate
meer info
Pascale Carron
CFO
meer info
Yves De Backer
Associate Partner
meer info
Nicolas Sneyers
Investment Director
meer info
Koen Haenen
Investment Director
meer info
Anne-Charlotte Werbrouck
Investment Manager
meer info
Louise Stubbe
Investment Associate
meer info
Iris Dewaele
Personal Assistant
meer info
Sharon Colleman
Management Assistant
meer info
Bernadette Govaert
Personal Assistant
meer info

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen zit in ons DNA.

Vanuit onze traditie als familiale aandeelhouders zijn wij overtuigd dat duurzaam ondernemen op lange termijn tot de beste uitkomst leidt. Door onze bedrijven met de nodige portie ambitie en geduld uit te bouwen, werken we samen aan vooruitgang en een betere wereld. We doen dit steeds met aandacht en respect voor alle stakeholders, betrokken personen en de omgeving. Als betrokken aandeelhouder is het onze verantwoordelijkheid om hierover bij onze bedrijven mee te waken. Waar mogelijk dagen wij onze partners uit om de ambities op vlak van milieu-, sociale en bestuurscriteria verder te leggen dan de norm. Onze kernwaarden waaruit we steeds vertrekken – ondernemerschap, empathie, integriteit, passie en wendbaarheid – onderschrijven dit. Door deze waarden in onze dagdagelijkse beslissingen als leidraad te gebruiken stellen wij duurzaam ondernemen centraal in onze aanpak. Naast onze investeringsactiviteiten ondersteunen wij vanuit maatschappelijk engagement ook een aantal initiatieven die ons nauw aan het hart liggen.

Opening the future

Dit project van de KU Leuven steunt wetenschappelijk onderzoek naar neurodegeneratieve hersenziekten en kanker. Steeds meer mensen worden door deze ziekten getroffen en het vinden van oplossingen is een van de grootste medische uitdagingen van onze moderne samenleving.

Vlerick Business School

Wij zijn overtuigd dat welvaart gedreven wordt door ondernemerschap. Via onderwijs wil 3d investors samen met de Vlerick Business School succesvol ondernemerschap stimuleren.

Interesse om ons team te versterken?
Bekijk onze vacatures.

close