Care Cosmetics

Care Cosmetics


In een sterk partnership bouwt 3d investors Care Cosmetics uit tot een pan-Europese marktleider in haar niche.

Care Cosmetics vertegenwoordigt circa 30 internationale topmerken zoals Pupa Milano, RoC, Guinot en het eigen merk Pascaud. Inmiddels rekent Care ruim 2.500 loyale schoonheidsspecialisten en meerdere grote retailbedrijven tot haar klantenkring.

Internationale ambitie

Internationale ambitie

Na de sterke groei van de laatste jaren was voor oprichter Duco van Keimpema het juiste momentum aanwezig om samen met een partner verder te bouwen aan de ontwikkeling van het bedrijf.

De focus zal hierbij liggen op het verder uitbouwen van zowel de merkenportefeuille als geografische aanwezigheid. De ambitie van Care is dan ook om uit te groeien tot een pan-Europese speler in haar niche, te beginnen met een versterkte aanwezigheid in België en Duitsland. Hiervoor zal actief gekeken worden naar buy & build mogelijkheden in een verder sterk gefragmenteerde sector.

No limits

3d investors kwam met Duco van Keimpema in contact tijdens het voorjaar 2020. Als snel werd de goede fit tussen beide partijen bevestigd. Daarnaast bleken de dynamische beautymarkt, sterke financiële en commerciële performantie van Care, en multidimensionale groeimogelijkheden doorslaggevende elementen om een partnership intensiever uit te werken. Na dit één-op-één voortraject werd in de zomer de start gegeven aan een samenwerking die de komende jaren moet leiden tot mooie resultaten.

Voor Jan Dijkmans, Partner bij Marktlink Nederland, is deze transactie een bevestiging van de waarden en aanpak die 3d investors vooropstelt: “We hebben jullie leren kennen als zeer professionele, hands-on doorpakkers. Wat ons bovenal opviel was jullie oog voor de relatie en het menselijke aspect in zo’n transactie. Wij kunnen alleen maar onderstrepen dat jullie een betrouwbare private equity-partij zijn en kijken er naar uit om elkaar in de toekomst weer te treffen!”

“Met 3d investors aan boord geven we de komende jaren nog meer invulling aan onze slogan ‘No Limits’ “

Duco van Keimpema
close