3P

Superieure cloud software voor de publieke sector

3P (Public Procurement Partners) is gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor het beheer van overheidsopdrachten. Het bedrijf bestaat sinds 2001 en telt 1200 klanten die actief zijn in alle lagen van de publieke sector: steden en gemeenten, provincies, ziekenhuizen, OCMW’s enzovoort.

Totaalpakket als steunpilaar voor groei

3P onderscheidt zich door de volledigheid van het pakket dat ze aanbieden. Ze ondersteunen aankopers in de publieke sector perfect in het beheer van hun aankopen met een cloud-based aanbestedingsmodule die continu wordt aangepast volgens zowel de laatste Europese richtlijnen als de nationale wetgeving. De slimme en hoogperformante software biedt niet alleen juridische zekerheid en gemoedsrust, het verhoogt ook de efficiëntie van het aanbestedingsproces. Precies door die combinatie slaagden ze erin om snel te groeien.

Pascal Meyers van 3P vertelt: “We waren op zoek naar een externe partner, die ook als klankbord wou fungeren. 3d investors vervult die rol met verve sinds juni 2016, wanneer ze een belang van 30% hebben genomen in 3P. Sindsdien ondersteunen ze ons in de uitbreiding van ons producten- en dienstenaanbod in België en helpen ze ons om voet aan de grond te krijgen in Frankrijk.”

close