Jati & Kebon

Exclusief designmerk van buitenmeubelen met het vizier op de wereld

Jati & Kebon, gevestigd te Nazareth, met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van design, productie en verkoop van tuinmeubilair. Samen met 3d investors, dat in 2022 met een meerderheidsbelang aan boord van het familiebedrijf stapte, zullen Johan Verbeke en het management zich verder focussen op hun internationale groeiplannen.

Oprichter Johan Verbeke: “De instap van 3d investors in ons bedrijf is een weloverwogen beslissing, het kadert in onze ambitie om Jati & Kebon verder internationaal te laten doorgroeien. Met 3d investors halen we complementaire “bedrijvenbouwers” aan boord, die vanuit de bestaande bedrijfscultuur zullen helpen het sterke groeipotentieel van de onderneming verder te ontwikkelen. Ik ben verheugd dat ik samen met het management team en 3d investors de volgende jaren kan bouwen aan ons unieke bedrijf.”

Het verhaal van Jati & Kebon ging van start in 1995 met de verkoop van teak-meubelen. Over de jaren heen, groeide het bedrijf, onder leiding van Johan Verbeke, uit tot een wereldspeler en gevestigde waarde binnen het outdoor furniture segment. Vanuit de drie productiefaciliteiten in Azië in samenwerking met het team van 350 mensen, bedient Jati & Kebon klanten in meer dan 30 landen via zowel een eigen merk als private label. Het bedrijf heeft o.a. een sterke positie uitgebouwd in Noord-Amerika dankzij jarenlange partnerships met sterke online en omnichannel retailers. 

België is het Silicon Valley van buitenmeubilair

Vlaanderen wordt getypeerd als pionier voor exclusieve en stijlvolle buitenmeubelen. België is, samen met Italië, het Silicon Valley van buitenmeubilar. Met Jati & Kebon als internationale speler met een sterke focus op kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid, ziet 3d investors potentieel om het bedrijf de komende jaren verder te helpen groeien in Noord-Amerika, Azië en Europa.

België is het Silicon Valley van buitenmeubilair
close