Pauwels Consulting

Pauwels Consulting realiseert rendabele groei via ‘buy & build’-strategie

Pauwels Consulting, specialist in het outsourcen van hoogopgeleide profielen in IT, engineering en life sciences, startte in 1999. Het was het vervolgstuk op een studentenjob van oprichter Bert Pauwels en groeide sindsdien gestaag. In 2016 nam Bert een partner mee aan boord die hem kon ondersteunen in zijn ambitieuze groeiplannen in binnen- en buitenland.

Al van bij het begin zag CEO Bert Pauwels het groot voor zijn bedrijf. Rendabel groeien was altijd het doel. Om dat te bereiken was een combinatie van organische groei en acquisities de aangewezen route. Pauwels Consulting zocht een partner om als strategisch klankbord te functioneren en met de financiële duwkracht en ervaring om een dynamische groei- en acquisitiepolitiek te voeren.

De toekomst: rendabel verder groeien

Sinds 3d investors in januari 2016 instapte, deed Pauwels Consulting al 8 overnames en verdriedubbelde de outsourcingspecialist zijn omzet van € 25 miljoen naar € 75 miljoen. Met de overname van het Nederlandse ORMIT in 2018 en Developers.nl (IT) en Bruggenbouwers (Engineering) in 2020 maakt Pauwels Consulting ook zijn internationale ambities waar. 

close