in-lite

Innovatie en hedendaags design in outdoor lighting (low voltage)

play video

Met de buitenverlichting van in-lite ontdekt u hoe uw tuin in het donker echt tot leven kan komen. De magie van verlichting met de juiste intensiteit, de juiste balans en de meest verbluffende contrasten zorgt voor een ervaring die u nooit voor mogelijk had gehouden. Wij noemen dit het 'in-lite moment'.


play

Al meer dan 20 jaar ontwikkelt in-lite het perfecte licht voor buitenruimtes. Dit heeft geresulteerd in de meest natuurgetrouwe verlichting die op de markt verkrijgbaar is. Dankzij de juiste kennis, producten en service laat in-lite zien wat verlichting voor uw buitenruimte kan doen - en het is allesbehalve ingewikkeld. Het systeem werkt op laagspanning, waardoor het voor iedereen gemakkelijk en veilig te installeren is. De armaturen zijn uitgerust met hoogwaardige LED's, wat zich vertaalt in een laag energieverbruik en licht dat zo natuurlijk en uitnodigend mogelijk is.

Alles, van de hoogste boom tot de kleinste plant, kan aantrekkelijk verlicht worden met in-lite producten. En met de in-lite app schakel je eenvoudig je verlichting aan en uit, wat resulteert in maximaal gemak en volledige controle. Zowel gekleurde verlichting als dimmen zijn mogelijk, zodat je nieuwe effecten, contrasten en verschillende kleurencombinaties kunt creƫren. In een handomdraai verandert u uw buitenruimte in een magische plek waar u tot in de late uurtjes van kunt genieten.

De samenwerking tussen in-lite en 3d investors zal het bedrijf helpen om wereldwijd uit te breiden en een echt wereldmerk te worden. Laat u inspireren op www.in-lite.com

close