Let’s grow.

over ons

3d investors is een familiebedrijf met 25 jaar ervaring in langetermijninvesteringen en vastgoedontwikkeling. We zijn bouwers en helpen ondernemers alles uit de kast te halen om hun visie waar te maken. Met ambitie, oog voor mensen en gezond verstand maken wij het verschil. We zijn anders.

investeringen

Ontdek de groeiverhalen
van onze partners.

play
Audioprof Group International
play
Plastiflex
play
Aspel
globalisering

Hoe het lokale Apart Audio uitgroeide tot wereldspeler Audioprof

In enkele jaren tijd groeide Apart Audio uit van een uit de hand gelopen passieproject tot een internationaal succesverhaal.
bekijk investering
R&D en innovatie

Gezonde innovatie bij Plastiflex

Plastiflex verovert de healthcaremarkt met hun revolutionaire egaal verwarmde slangen. Een sterk staaltje product- en marktinnovatie en het resultaat van een duurzaam partnership op lange termijn.
bekijk investering
globalisering

De internationale toer op met Aspel

3d investors investeerde stevig in de internationalisering van het Limburgse Aspel. Na enkele strategische overnames in België, greenfields in Mexico en Slovakije en een partnerschap in China, blijkt dat een waardevolle beslissing.
bekijk investering
0 / 0

strategie

Onze strategie

We investeren met passie in bedrijven en mensen waarin we geloven. Samen met u bouwen we aan uw bedrijf door in te zetten op innovatie, internationalisering en organisatieontwikkeling.
lees meer
Onze strategie

nieuws

real estate

real estate

real estate

In 2009 is 3d investors gestart met met eigen projectontwikkeling onder de naam 3d real estate. Ook in deze activiteiten leggen we de focus op duurzaamheid en respect.
meer info
close