3d investors en Pauwels Consulting nemen belang in ORMIT

15 oktober 2018
3d investors en Pauwels Consulting nemen belang in ORMIT

Pyramid nv, de hr-investeringsgroep achter Pauwels Consulting waarin 3d investors de grootste participant is, neemt een belang van 75% in ORMIT. Dat Nederlandse hr-bedrijf is gespecialiseerd in traineeships en leadership development. De overige 25% van de aandelen blijft in handen van het management van ORMIT.

Dankzij deze investering behoren het Belgische Pauwels Consulting en het Nederlandse ORMIT nu tot dezelfde hr-investeringsgroep.

Een nieuwe stap voor ORMIT

Bij ORMIT waren ze op zoek naar een nieuwe aandeelhouder die hun visie, waarden en groeiambities deelde. “De laatste jaren heeft ORMIT internationale toptalenten kunnen aanleveren via traineeships aan mooie bedrijven in zowel Nederland als België,” zegt Hetty van Ee, managing director van ORMIT. “Nu willen we graag de volgende stap nemen en verder uitbreiden. Pyramid, de hr-investeringsgroep onder leiding van 3d investors en Bert Pauwels, is daar de perfecte partner voor.”

“Wij zijn verheugd met deze nieuwe samenwerking”, aldus Hans Swinnen, voorzitter van de raad van bestuur van Pyramid en partner bij 3d investors. “Sinds onze samenwerking met Pauwels Consulting in 2016 hebben we naast een indrukwekkende organische groei, samen al 3 overnames gerealiseerd. We zijn bijzonder tevreden dat we nu ook mee mogen bouwen aan de verdere groei van ORMIT Groep. Daarbij zullen we erover waken dat Pauwels Consulting en ORMIT hun eigen identiteit bewaren. Beide bedrijven hebben een sterke reputatie opgebouwd. Dat willen we respecteren, al houden we ook graag de deur open voor een natuurlijke kruisbestuiving tussen beide bedrijven.”

Meer samenwerking tussen ORMIT en Pauwels Consulting

Ook Bert Pauwels, oprichter en managing director van Pauwels Consulting, kan zich daarin vinden. “De dienstverlening van ORMIT en Pauwels Consulting is perfect complementair. ORMIT identificeert jong toptalent en ontwikkelt hun soft skills en leiderschapskwaliteiten in een intensief 2-jarig groeitraject op diverse projecten bij verschillende klanten. Daarna koppelen ze hun high potentials aan de klanten die het best bij hun passen en waar ze de meeste meerwaarde bieden.

Bij Pauwels Consulting zetten we vooral in op project sourcing en hr-oplossingen zoals business process outsourcing (BPO) voor bedrijven die specifieke engineering, lifesciences of IT-kennis en vaardigheden zoeken. We investeren daarom ook bewust in de opleiding en coaching van onze mensen. Om die coaching naar het volgende niveau te tillen, kunnen we zeker een beroep doen op de expertise van ORMIT.”

Lees meer over het partnerschap tussen 3d investors en Pauwels Consulting.

close