Pauwels Consulting zet groei in Nederland door met overname 4People

27 januari 2023
Pauwels Consulting zet groei in Nederland door met overname 4People

Pauwels Consulting, de Belgische detacheringsgroep gespecialiseerd in life sciences, engineering en IT, neemt de Nederlandse sectorgenoot 4People over.

Het Nederlandse bedrijf 4People is gespecialiseerd in detachering en plaatsing van kaderleden in de sectoren bouw, infrastructuur & milieu en engineering en stelt meer dan 200 mensen tewerk in het hele land. Hun visie is om klanten te helpen een leefbare toekomst op te bouwen door kennis te delen omtrent de allernieuwste technologieën.

Samen met 3d investors deed Pauwels Consulting al 12 overnames op 7 jaar tijd en verzesvoudigde de omzet van €25 miljoen naar €149 miljoen. Na deze overname telt het team van Pauwels Consulting meer dan 1.500 experts op het gebied van life sciences, engineering en IT.

In iets minder dan drie jaar tijd is Pauwels Consulting erin geslaagd om een stevige organisatie op te bouwen in Nederland. Naast 4 overnames in Nederland van gespecialiseerde consulting bedrijven in ICT en engineering, komt nu met 4People heel wat kennis in engineering in de groep.

Lees meer over het partnerschap tussen 3d investors en Pauwels Consulting.

close