Pauwels Consulting verwelkomt Bruggenbouwers in de familie

21 februari 2020
Pauwels Consulting verwelkomt Bruggenbouwers in de familie

Met trots kondigen 3d investors en Pauwels Consulting de overname aan van het Nederlandse detacheringsbedrijf Bruggenbouwers. Bruggenbouwers is sinds 2011 dé specialist in het detacheren van professionals in de wereld van de civieltechnische en infrastructurele projecten. Deze overname volgt een maand na de acquisitie van Developers.nl (IT detachering) en verstevigt onze positie in Nederland.

Pauwels Consulting verwelkomt Bruggenbouwers in de familie en wordt opnieuw een stukje groter. De detacheringsspecialist werd groot onder de impuls van Marc Heijens en de broers Patrick & Sander Bochem. Het team van Bruggenbouwers telt momenteel 100 professionals die in diverse rollen op civiele projecten werken in Nederland & België, voor zowel grote als kleine spelers. “We zijn het bedrijf gestart met een duidelijk missie: de meest kwalitatieve bemiddelaar binnen de civieltechnische wereld worden”, vertelt Marc. “Met de slagkracht en knowhow van Pauwels Consulting kunnen we Bruggenbouwers ongetwijfeld naar een hoger niveau tillen.”

“We zijn heel tevreden dat Bruggenbouwers deel uitmaakt van de Pauwels Consulting familie. Op deze manier vergroten we de nabijheid tot onze Nederlandse klanten en creëren we mooie opportuniteiten voor talent. Patrick, Marc en Sander zijn ondernemers pur sang en de klik was dan ook instant”, voegt Bert Pauwels, CEO Pauwels Consulting toe. “Ik kijk enthousiast uit naar onze samenwerking en ik ben ervan overtuigd dat we een mooie groei zullen optekenen in 2020.”

Pauwels Consulting neemt de integrale dienstverlening en alle medewerkers van Bruggenbouwers over. Oprichterstrio Marc, Patrick & Sander blijven ook na de overname aan boord om het transitieproces te faciliteren en een verdere groei te realiseren.

Na deze overname telt Pauwels Consulting 1100 experts op het gebied van life sciences, engineering en IT in België, Nederland en Frankrijk. Pauwels Consulting groep realiseert door een combinatie van organische groei en een 'buy & build' strategie inmiddels een omzet van meer dan 100 miljoen euro.

close