Pauwels Consulting neemt het Nederlandse Science@Work over

23 september 2022
Pauwels Consulting neemt het Nederlandse Science@Work over

Pauwels Consulting, het Belgische consultancy kantoor voor life sciences, engineering en IT, neemt het Nederlandse Science@Work over. Samen met 3d Investors deed Pauwels Consulting al 11 overnames op 7 jaar tijd en vervijfvoudigde de omzet van €25 miljoen naar meer dan €120 miljoen. Na deze overname telt het team van Pauwels Consulting meer dan 1200 experts op het gebied van Life Sciences, Engineering en IT.

Science@Work heeft in de wetenschappelijke en laboratorium sector een sterke positie op de Nederlandse en Belgische markt. Door de overname versterkt Pauwels Consulting zijn dienstverlening aan klanten en werkzoekenden in de farmaceutische, biotechnologische, chemische, medische hulpmiddelen, voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

In iets minder dan drie jaar tijd is Pauwels Consulting erin geslaagd om een stevige organisatie op te bouwen in Nederland. Naast 3 overnames in Nederland van gespecialiseerde consulting bedrijven in ICT en engineering, komt nu met Science@Work heel wat kennis in life sciences in de groep. Met de overname heeft het bedrijf naast kantoren in Rotterdam, Nieuwegein en Hoofddorp nu ook een extra kantoor in Amsterdam.  

close