Pauwels Consulting neemt Developers.nl over

20 januari 2020
Pauwels Consulting neemt Developers.nl over

Pauwels Consulting, het Belgische project sourcing & consulting bedrijf voor life sciences, engineering en IT, neemt Developers.nl over. Deze overname past binnen de ambitieuze groeistrategie van Pauwels Consulting in Nederland.

Developers.nl heeft zijn hoofdkantoor in Rotterdam (Nederland) en is sinds 2012 gespecialiseerd in IT project sourcing van zeer gespecialiseerde PHP, JAVA, Frontend en Python experts. Zij worden ingezet in kleine en middelgrote ondernemingen, overheden alsook multinationals. Het team van Developers.nl telt momenteel 7 interne medewerkers en 75 consultants die hun kennis inzetten om met behulp van softwareontwikkeling bedrijfsprocessen te faciliteren, te automatiseren en te optimaliseren.

“Developers.nl is een jaarlijks groeiende en gezonde onderneming met ervaren medewerkers”, vertelt Mark Smit, oprichter van Developers.nl. “Om het bedrijf verder te laten groeien zijn er meer middelen en knowhow nodig. Een betrouwbare overnemer met kennis en ervaring die mijn filosofie en passie deelt, bleek de beste oplossing om deze groei te kunnen realiseren. Ik had meteen een klik met Bert Pauwels en ik kijk ernaar uit om met zijn team samen te werken."

“Ik ben erg blij met deze overname, de 7e in rij sinds ons partnership met 3D-Investors begin 2016. Met de overname van Developers.nl zetten we voet aan grond op het vlak van IT development in Nederland en heeft ons bedrijf een performant platform voor verdere expansie op de Nederlandse markt. Met Developers.nl krijgen we een ervaren team aan boord en kunnen we ook in Nederland ondernemingen die softwareoplossingen op maat zoeken verder helpen met hun projecten.“ voegt Bert Pauwels, CEO Pauwels Consulting toe.

Pauwels Consulting neemt de integrale dienstverlening en alle medewerkers van Developers.nl over. Oprichter Mark Smit en Algemeen Directeur Maarten de Boer blijven ook na het transitieproces aan boord om de dienstverlening verder uit te breiden. Na deze overname telt het team van Pauwels Consulting meer dan 700 experts op het gebied van life sciences, engineering en IT in België, Nederland en Frankrijk.

close