Overname van Amnitec BV door PLASTIFLEX

26 januari 2021
Overname van Amnitec BV door PLASTIFLEX

Plastiflex, een 3d-investors bedrijf en wereldwijd toonaangevend fabrikant van flexibele slangen, kondigt de overname aan van alle activa van Amnitec BV, gevestigd in Rotterdam, Nederland.

Amnitec BV is onderdeel van de Amerikaanse Flex -Tek Group en is gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige flexibele compositie en metalen slangen en connectoren. De producten worden onder meer gebruikt in de petrochemie, koeltechniek en scheepvaart en absorberen (thermische) uitzetting, trillingen en uitlijnfouten en dienen als tijdelijke verbindingen bij het laden en lossen van vloeistoffen en gassen en vele andere industriële toepassingen.

Piet Gruwez, CEO van Plastiflex zegt: “We zijn enthousiast over de kwaliteit van de Amnitec-producten en toewijding van de medewerkers. We zijn ervan overtuigd dat deze overname ons in staat zal stellen onze positie in de industriële markten voor flexibele slangen te versterken en zowel operationele als commerciële voordelen zal opleveren voor bestaande en nieuwe klanten.”

Hans Swinnen, Voorzitter van Plastiflex voegt toe: “ Deze overname in de high end niche van compositie en roestvrij stalen slangen past uitstekend in onze strategische focus om sterk te groeien in het segment van industriële slangen. We zijn blij Hans Pijnacker en zijn team te mogen verwelkomen in de wereldwijde Plastiflex familie.”

close